На бляскава церемония в столицата се състоя конкурсът Мис България“, 

...
На бляскава церемония в столицата се състоя конкурсът Мис България“, 
Коментари Харесай

Вижте новата „Мис България“: прекрасната Сара от Шумен и важната кауза, зад която седи

На блестяща гала в столицата се състоя състезанието „ Мис България “,  в който присъединяване взеха 16 девойки , определени от 16 български града .

По традиция финалът мина в три тура. Първият от тях включваше показване на сбирка от елегантни дрехи, втория - по бански костюми, a третия с бални рокли.

На финала журито разгласи победителката - Сара Младенова от Шумен . Тя ще показа България на международния конкурс за хубост „ Мис Планет 2021 “.

За подгласнички бяха избрани Стела Гечева от Пловдив, Ина Мархолева от Бургас и Мария-Михаела Вълчева от София. Тази година за първи път бе връчена още една купа – „ Мис България Интернешънъл “, с която бе удостоена прелестната Стефани Карова, представителка на град Варна.

.

Сара Младенова е 17-годишна  ученичка, която се занимава с фехтовка и е в националния тим на България. Занимава се със спорта от 8 години и има намерение да го практикува и професионално.

Сара знае, че ѝ следва доста и се надява да успее да отбрани значимата идея, за която работи интензивно. А именно- развиването на спорта в България. 

Повече за състезанието и за победителката, вижте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР